| ||||||
| |
This is a discussion on قبل از ورود به سایتهای ناشناس آلوده نبودن اونها رو درسایت سیمانتک(نورتون)یه سرعت چک کنید within the اخبار علمی و کامپیوتری forums, part of the بخش كامپيوتر و IT category; مسئولان شرکت امنیت رایانه ای سمینتک اعلام کردند که وب سایت ویژه امنیتی و چند منظوره خود را برای استفاده عموم راه اندازی کرده اند. به نقل از سیمنتک نیوز، ...
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
(#1)
|
(#2)
|
(#3)
|
(#4)
|
(#5)
|
| Symbian UIQ3/Magazines/PC ![]() Posts: 1,318 Blog Entries: 3 Join Date: Jan 2009 Location: GMT+3.5 Phone Model: P1i & Touch Diamond 2 Reputation: 52603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سایت بدرد بخوریه! من سایت خودمون رو با هاش تست کردم، هیچ مشکلی نداشت. دست ادمین ها درد نکنه. Code: Content visible to registered users only,Please Register To View The Contents. Code:
|
| | |
(#6)
|
| Super Moderator DREAM OR REAL ![]() Posts: 7,293 Join Date: Aug 2008 Location: Greater Persia Phone Model: SE P1i Reputation: 58294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() My Mood: | Quote:
![]() من که تست کرده بودم![]() Quote:
| ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| آلوده, از, اونها, به, درسایت, رو, سایتهای, سرعت, سیمانتکنورتونیه, قبل, ناشناس, نبودن, ورود, چک, کنید |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |