| ||||||
| |
This is a discussion on Xperia Tweak نرم افزاری برای بهینه کردن Xperia within the Archive forums, part of the Trash & Archive category; XPERIA Tweak یک برنامه بسیار خوب و مفید میتونه باشه و هم میتونه کل سیستم و تنظیمات گوشی رو در صورت درست استفاده نکردن از آن بهم بریزه. اگر انگلیسیتون ...
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
(#1)
|
| CellPhones ![]() Posts: 1,709 Blog Entries: 5 Join Date: Jul 2008 Location: زیر پرچم Phone Model: K750 Reputation: 14811 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() My Mood: | XPERIA Tweak یک برنامه بسیار خوب و مفید میتونه باشه و هم میتونه کل سیستم و تنظیمات گوشی رو در صورت درست استفاده نکردن از آن بهم بریزه. اگر انگلیسیتون خوب نیست و یا بعضی قسمت های این برنامه را متوجه نمیشید فقط آن را نصب کنید و جایی را که من بهتون میگم کلیک کنید و دیگه با قسمت های دیگه هیچ کاری نداشته باشید و از برنامه خارج بشید. اول XPERIA Tweak را از زیر پست دانلود کنید و بر روی گوشی با خیال راحت نصب کنید. امیدوارم متوجه شده باشید که فایلی که در بالا دانلود میکنید فایل cab است و شما تنها کاری که باید انجام بدید اینه که اون رو به گوشی کپی کنید و آن را از داخل گوشی اجرا کنید تا نصب بشه. بعد از نصب XPERIA Tweak آیکون آن به قسمت Program اضافه میشه. پس شما میرید به جایی که آیکون برنامه های نصب شده در گوشی وجود داره و XPERIA Tweak را پیدا میکنید.امیدوارم متوجه شده باشید که فایلی که در بالا دانلود میکنید فایل cab است و شما تنها کاری که باید انجام بدید اینه که اون رو به گوشی کپی کنید و آن را از داخل گوشی اجرا کنید تا نصب بشه. بعد از نصب XPERIA Tweak آیکون آن به قسمت Program اضافه میشه. پس شما میرید به جایی که آیکون برنامه های نصب شده در گوشی وجود داره و XPERIA Tweak را پیدا میکنید. ![]() حالا برنامه را باز میکنید و فقط جایی را که با فلش قرمز رنگ مشخص کردم را تیک میزنید.این قسمت بعد از نصب XPERIA Tweak انتخاب نشده و بصورت پیشفرض هیچ تغییری را در سیستم اس ام اس شما انجام نمیده. ![]() اگر خواستید میتونید مرورگر اصلی اکسپریا رو که بصورت پیشفرض Internet Explorer انتخاب شده را به Opera تغییر بدید. بعد از انتخاب کردن قسمتی که با فلش قرمز مشخص کردم و تغییر مرورگر اصلی به اپرا گزینه Save را در پایین صفحه میزنید. حالا از شما درخواست میشه که برای ایجاد تغییرات گوشی شما سافت ریست بشه. شما هم YES را میزنید تا سیستمتون ریستارت بشه و دوباره بالا بیاد. بعد از ریستارت شدن گوشی اگر وارد قسمت اس ام اس ها بشید متوجه میشید که از تمام اس ام اس هاتون مانند گوشی های اسمارت فون شده. به این صورت که دیگه تمام اس ام اس های دریافتی از 1 نفر مثلا نیما را جمع نمیکنه و در یک صفحه نشون نمیده بلکه اس ام اس ها بر اساس تاریخ دریافتشون نشون داده خواهند شد نه بر اساس اسم و یا شماره فرستنده. گزشته از این وارد هر اس ام اسی که بشید دیگه نیازی به انتخاب کردن اس ام اس توسط D-Pad وجود نداره چون دیگه تعداد اس ام اس ها در هر صفحه فقط 1 دونه است و برای 1 دونه اسم ام اس انتخابی لازم نیست. شما مستقیم میتونید بر روی Menu کلیک کنید و بعد به قسمت Send برید و Forward را انتخاب کنید. به همین راحتی ![]() ![]() گذشته از رفع مشکلاتی که تاکنون با Forward کردن و دسته بندی شدن اس ام اس ها داشتید از این به بعد بعد از ارسال هر اس ام اس در داخل inbox چیزی ذخیره نخواهد شد بلکه اس ام اس فرستاده شده توسط شما در پوشه Send ذخیره میشند دقیقا مانند سیستم اس ام اس های گوشی های جاوا و یا سیمبین ها. توضیحاتی کوتاه در مورد XPERIA Tweak. شما توسط XPERIA Tweak میتونید فونت های گوشی رو عوض کنید... اما من پیشنهاد میکنم که این کار را نکنید و بگذارید در حالت معمولی بمونه ![]() توسط XPERIA Tweak میتونید پنلی را بصورت Default تعیین کنید. در حالت معمولی اگر اکسپریا را سافت ریست کنید همیشه بعد از بالا اومدن پنل اول باز میشه و شما برای رفتن به پنل های دیگه مانند Mobile Shell باید از طریق X-Panel پنل مورد نظرتون رو انتخاب کنید و واردش بشید. اما توسط XPERIA Tweak میتونید کاری بکنید که بعد از ریستارت کردن گوشی مستقیم پنلی که شما دوست دارید باز بشه. همچنین توسط XPERIA Tweak میتونید تنظیمات مربوط به چراغهای اخطار دهنده در اکسپریا را تغییر دهید و باز هم من پیشنهاد میکنم که به این قسمت نیز دست نزنید. مگر اینکه واقعا بدونید دارید چیکار میکنید. ![]() ممنون از : مهران از پی سی ورلد ای آنکه به تدبیر تو گردد ایام... ای دیده و دل از تو دگرگون مادام ای آنکه به دست توست احوال جهان...حکمی فرما که گردد احوال به کام ![]() |
| | |
![]() |