![]() | |||||||
| |||||||
(#1)
|
(#2)
|
(#3)
|
(#4)
|
(#5)
|
| Senior Member Posts: 153 Join Date: Aug 2008 Location: Tehran-shemiran County Phone Model: P1i Reputation: 1009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | شهرام جان اینکه کم کم داریم از حالت سایت ایرانی خارج میشیم و این همه خارجی به صورت حرفه ای (مدیر و غیر مدیر) ماشا.. واسه سایت دارن کار میکنن و کارشون هم واقعا عالیه، باعث افتخار و مباهات ایران هست ![]() اتفاقا راه اندازی صندلی داغ و تاپیک های مثل اون باعث میشه که کاربرهای فارسی زبان بیشتر صمیمی بشن و سایت اون حس و حال فارسی بودن رو حفظ کنه شاید به قول شما کاربر های فعال فارسی 10 - 15 تا باشن ولی اگه تاپیک های اینطوری داشته باشیم همین کاربرهای فعال، فعالتر و کاربرهای فارسی زبان دیگه هم داغ و اکتیو تر میشن ![]() شهرام نه نیار تو کارمون ، بذار راه بیندازیم ![]() |
|
(#6)
|
| Forum Leader ![]() Posts: 651 Join Date: Jul 2008 Phone Model: P1i Reputation: 2831 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | آقا هر جور راحتی سروش جان، فقط خواهش میکنم مانند سایت های دیگر فارسی زبان آنقدر دوستان را متوجه خودش نکنه که از محور اصلی سایت خارج بشیم. ![]() ![]() دکارت گفته: Quote:
اما حکیم دیگری گفت: Quote:
| ||
| | |
(#7)
|
| Senior Member Posts: 153 Join Date: Aug 2008 Location: Tehran-shemiran County Phone Model: P1i Reputation: 1009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | مرسی شهرام جان ![]() پس تصویب شد ![]() به همین زودی دست به کار میشیم و راه میندازیم ![]() صندلی داغ پرشین فروم هم باید با بقیه فروم های ایرانی متفاوت باشه ، از بقیه دوستان هم تقاضا دارم که بیاین همفکری کنیم و ببینیم چه جوری میشه یه صندلی داغ منحصر به فرد واسه پرشین فروم راه انداخت که :1- قشنگ، جذاب و مهیج باشه 2- حتما محتوی داشته باشه ( طبق گفته علی آقا) 3- نو آوری هم داشته باشه - متفاوت با بقیه فروم های فارسی زبان ... بقیه اش رو هم شما نظر بدین |
|
(#8)
|
| Forum Leader ![]() Posts: 651 Join Date: Jul 2008 Phone Model: P1i Reputation: 2831 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | مورد 4 را هم اضافه کنید. 4. زبان دوم پرسمان. (انگلیسی) ![]() دکارت گفته: Quote:
اما حکیم دیگری گفت: Quote:
| ||
| | |
(#9)
|
| Web Development ![]() Posts: 753 Join Date: Jul 2008 Location: Tehran-Amanie Phone Model: P990i-N96 Reputation: 666 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ایول دم همتون منقل این یکی رو اینجا کم داشتیم به خدا ![]() پس یکی دست به کار شه همت به خرج بده بره تاپیکشو بزنه منو سوروش تو این کار ماهریم نه سوروش؟ ![]() ![]() تا به چیپس(ادبی) خورردنش نندازیم ول کنش نیستیم ![]() ![]() من رو صندلی میشینم مث سایت قبلی که اولی بودم حالا بدویید مجلس منو توش توپ ببندید ![]() ![]() ![]() آخه مگه فرشته هم رسم شکستن بلده ؟ ![]() آدم میتونه بد باشه ! ![]() مگه فرشته هم بده ؟ |
|
(#10)
|
| Senior Member Posts: 153 Join Date: Aug 2008 Location: Tehran-shemiran County Phone Model: P1i Reputation: 1009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | شهرام جان من این پیشنهاد رو دادم منتها خودم گرفتار بودم یعنی اصلا ایران نبودم که پی اش رو بگیرم (محمد و مهرداد در جریان بودن )- اما بقیه دوستان هم خیلی کم لطفی هستند - ![]() من الان نزدیک 200 تا سوال از همه مدل که شرایط تعیین شده بالا رو داره آماده کردم. البته سوالهای انگلیسی هم یک سری آماده کردم اما باید روش کار بشه تا اون شرایط تعیین شده رو برسونه اگر صلاح بدونید شروع کنیم |
|